Ons pension

Burgers Hondenpension is een betrouwbaar en modern hondenpension. Met veel liefde en aandacht voor uw hond is de opvang en verzorging van uw hond gedurende uw vakantie in goede handen.

Volop aandacht voor uw hond
Tweemaal daags in groepen uitleven in de ruime speelweides zorgt voor voldoende beweging en plezier. We hebben zowel speelweides op gras als verharde uitloopplaatsen, waar uw hond lekker kan spelen.

Moderne en ruime faciliteiten
Ons moderne pension heeft ruime en frisse binnenhokken. We hebben de mogelijkheid om deze hokken te verwarmen maar ook te verkoelen tijdens de zomermaanden. Vers water, een aangename ligplaats en de dagelijkse schoonmaakbeurt bieden optimaal comfort voor uw hond.

Bij binnenkomst wordt uw hond eerst geobserveerd met welk type hond hij of zij het beste overweg kan, waarna we uw hond het meest geschikte verblijf geven. In principe samen met andere honden, zodat ze gezelschap hebben.

Voeding 

In ons pension gebruiken we een basisvoer van Royal Canin. Wij hebben al jarenlang zeer goede ervaring met dit kwaliteitsvoer, wat door vrijwel alle honden lekker gevonden wordt en goed verdragen. Dit voer is bij de prijs inbegrepen. Indien u graag uw eigen voer mee wilt brengen, is dit geen enkel probleem.

 

Brengen en halen
De honden worden bij aanvang van het verblijf in de ontvangstruimte ondergebracht. Hier wordt er deskundig bekeken in welke groep en bij welke verblijfgenoten de hond het beste past, zodat het verblijf ook voor de hond zo aangenaam mogelijk is. We willen u vragen uw hond voor het brengen uit te laten.

Als u uw hond komt halen, heeft deze (bij een minimaal verblijf van 5 dagen) een wasbeurt gekregen. Als u uw hond ’s avonds komt halen, hebben we nog geen voer gegeven vanwege de korte tijd tussen etenstijd en de autorit.

 

Gratis wasbeurt
Bij afloop van het verblijf wordt de hond gewassen* met een speciale hondenshampoo zodat de hond weer fris en schoon opgehaald kan worden door het baasje.

Indien u wenst is ook een uitgebreide borstelbeurt tegen betaling mogelijk of kunt u een afspraak maken om uw honden te laten verzorgen in Trimsalon Roijal.

* Na een verblijf van tenminste 5 dagen, dit is inbegrepen in de prijs. 

 

 

Gezondheid
De gezondheid van de honden staat hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers houden dit nauwlettend in de gaten.  Om een goede gezondheid van de honden te garanderen, dienen alle honden die in ons hondenpension verblijven te zijn ingeënt met de jaarlijkse (verplichte) enting. De kennelhoest enting is niet verplicht maar wordt ten zeerste geadviseerd. Om alle gezondheidsinformatie van uw hond ter beschikking te hebben, vragen we u om het hondenpaspoort en/of inentingsboekje mee te brengen.

Aangesloten bij Dibevo
Burgers hondenpension is aangesloten bij de organisatie DIBEVO, wat staat voor vakbekwaamheid en kwaliteit. Wij hanteren dan ook de Algemene Voorwaarden DIBEVO-dierenpensions”. Deze voorwaarden zijn bij ons te verkrijgen en via de link onder in de website na te lezen. Meer informatie en deze voorwaarden kunt u ook vinden op www.dibevo.nl

 

Burgers Hondenpension

Molenakkerstraat 2
5066 PV Moergestel

Telefoon: 06-29786576

E-mail: info@burgershondenpension.nl

Haal en brengtijden

Ma t/m Za11:00 - 12:00
19:00 - 20:00
Zondag19:00 - 19:30
Contact opnemen

Reserveren

Balto’s Buddies Hondenschool

Trainingen, (her)opvoedcursussen en gedragsadvies

Elena Brown
06 21621306 | baltosbuddies@gmail.com www.baltosbuddies.nl


Lees meer

Trimsalon Roijal

Vakkundig trimmen, knippen en wassen

Maaike van Roij
06 27197613 | trimsalonroijal@hotmail.com www.trimsalonroijal.nl


Lees meer