Ons pension

Burgers Hondenpension is een betrouwbaar en modern hondenpension. Met veel liefde en aandacht voor uw hond is de opvang en verzorging van uw hond gedurende uw vakantie in goede handen.

Volop aandacht voor uw hond
Tweemaal daags in groepen uitleven in de ruime speelweides zorgt voor voldoende beweging en plezier. We hebben zowel speelweides op gras als verharde/kunstgras uitloopplaatsen, waar uw hond lekker kan spelen.

Moderne en ruime faciliteiten
Ons moderne pension heeft ruime en frisse binnenhokken. We hebben de mogelijkheid om deze hokken te verwarmen maar ook te verkoelen tijdens de zomermaanden. Vers water, een aangename ligplaats en de dagelijkse schoonmaakbeurt bieden optimaal comfort voor uw hond.

Bij binnenkomst wordt uw hond eerst geobserveerd met welk type hond hij of zij het beste overweg kan, waarna we uw hond het meest geschikte verblijf geven. In principe samen met andere honden, zodat ze gezelschap hebben.

Voeding 

In ons pension gebruiken we een basisvoer van Royal Canin. Wij hebben al jarenlang zeer goede ervaring met dit kwaliteitsvoer, wat door vrijwel alle honden lekker gevonden wordt en goed verdragen. Dit voer is bij de prijs inbegrepen. Indien u graag uw eigen voer mee wilt brengen, is dit geen enkel probleem.

 

Brengen en halen
De honden worden bij aanvang van het verblijf in de ontvangstruimte ondergebracht. Hier wordt er deskundig bekeken in welke groep en bij welke verblijfgenoten de hond het beste past, zodat het verblijf ook voor de hond zo aangenaam mogelijk is. We willen u vragen uw hond voor het brengen uit te laten.

Als u uw hond komt halen, heeft deze (bij een minimaal verblijf van 5 dagen) een wasbeurt gekregen. Als u uw hond ’s avonds komt halen, hebben we nog geen voer gegeven vanwege de korte tijd tussen etenstijd en de autorit.

 

Gratis wasbeurt
Bij afloop van het verblijf wordt de hond gewassen* met een speciale hondenshampoo zodat de hond weer fris en schoon opgehaald kan worden door het baasje.

* Na een verblijf van tenminste 5 dagen, dit is inbegrepen in de prijs.

Indien u wenst is ook een uitgebreide was/borstelbeurt tegen betaling mogelijk of kunt u een afspraak maken om uw honden te laten verzorgen bij Trimsalon Roijal. (let op: de gratis wasbeurt van het hondenpension komt dan te vervallen)

 

Gezondheid

De gezondheid van de honden staat hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers houden dit nauwlettend in de gaten.  Om een goede gezondheid van de honden te garanderen, dienen alle honden die in ons hondenpension verblijven te zijn ingeënt met de jaarlijkse (verplichte) enting en kennelhoest. Om alle gezondheidsinformatie van uw hond ter beschikking te hebben, vragen we u om het hondenpaspoort en/of inentingsboekje mee te brengen.

Risicorassen

Risicorassen zoals stafford bull terriers, en andere rassen volgens de risicorassenlijst van de overheid, zijn ook bij ons van harte welkom! Ze worden bij ons apart geplaatst (m.u.v. honden van dezelfde eigenaar). Zij krijgen een geheel eigen verblijf en een eigen veld. Hier kunnen zij lekker de energie kwijt en komen ze op een veilige manier in contact met andere honden. Zo kunnen ze wel snuffelen en spelen, maar niet direct bij elkaar komen.

Kosten voor individuele plaatsing zijn €3,- extra per dag.

Omdat zij apart geplaatst worden hebben wij maar een aantal beschikbare plaatsen in de vakantieperiodes.

Andere honden kunnen op advies van de eigenaar apart geplaatst worden echter kunnen wij ook altijd diegene zijn die hier de beslissing in maken. Kijk voor meer informatie over apart huisvesten bij informatie voor de logé

Aangesloten bij Dibevo 

Burgers hondenpension is aangesloten bij de organisatie DIBEVO, wat staat voor vakbekwaamheid en kwaliteit. Wij hanteren dan ook de Algemene Voorwaarden DIBEVO-dierenpensions”. Deze voorwaarden zijn bij ons te verkrijgen en via de link onder in de website na te lezen. Meer informatie en deze voorwaarden kunt u ook vinden op www.dibevo.nl

 

Burgers Hondenpension

Molenakkerstraat 2
5066 PV Moergestel

Telefoon: 06-29786576

E-mail: info@burgershondenpension.nl

Haal en brengtijden

Ma t/m Za11:00 - 12:00
19:00 - 20:00
Zondag19:00 - 20:00
Contact opnemen

Reserveren

Nog reserveren voor Oud & Nieuw? Het begint al aardig vol te lopen, mail of stuur een bericht voor beschikbaarheid en reserveren.

Trimsalon Roijal

Vakkundig trimmen, knippen en wassen

Maaike van Roij
06 27197613 | trimsalonroijal@hotmail.com www.trimsalonroijal.nl


Lees meer