Informatie voor logé

Om u voor te bereiden op de vakantie van uw viervoeter hebben we de belangrijkste informatie over ons pension hieronder geplaatst. Mocht er uiteraard nog vragen zijn dan kunt altijd contact opnemen.

Wat neemt u mee voor uw viervoeter:

Het enige wat u mee hoeft te nemen is het paspoort (vaccinatieboekje) van uw hond.

Kussens en manden zijn niet toegestaan. U mag een dekentje meenemen maar deze gaat mee in de was dus blijft het dekentje bij ons. Het meebrengen hiervan is echter niet verplicht, want we hebben dekentjes genoeg!

Speeltjes en kauwbotjes zijn niet toegestaan, dit om bezit agressie tussen honden te voorkomen.

Entingen

Uw hond dient zijn jaarlijkse enting gehad te hebben en de kennelhoest. U kunt de dag van enten en wanneer dit werkzaam is het beste met uw dierenarts bespreken. Als de dierenarts aangeeft dat de entingen voldoende zijn, gaan ook wij hiermee akkoord. Uw hond is ook welkom als hij getiterd is, vergeet uw bewijs hiervan niet mee te nemen.

Voeding

Het voer is inbegrepen tijdens het verblijf van uw hond. Wij voeren brokken van Royal Canin. Eigen voer meenemen is ook toegestaan. Wellicht heeft uw hond een allergie of is het nog een jonge pup. Vers vlees of blikvoer is ook mogelijk. We hebben een diepvries en koelkast om het vers te houden.

Hierbij dienen wij u op het volgende te wijzen:

Brokken graag leveren met maatbeker en hierop de hoeveelheden vermelden.

Indien u voeding heeft voor in de koelkast of diepvries willen we u vragen de porties van te voren te maken. Neem voor de zekerheid altijd extra porties mee!

Let op: als er eigen voeding wordt meegenomen blijft de prijs hetzelfde.

Aparte plaatsing

Er zijn diverse redenen waarom we een hond apart plaatsen.

Bijvoorbeeld:

  1. omdat uw hond niet met andere honden overweg kan;
  2. omdat uw hond eigen voer heeft en misschien langzaam eet. De reden hiervoor is te voorkomen dat andere honden in het verblijf zijn voeding opeten;
  3. omdat uw hond wat ouder is die de drukte in het verblijf niet aan kan;
  4. omdat uw hond medicatie gebruikt en/ of revalideert na een operatie.

U kunt zelf aangeven of uw hond apart geplaatst moet worden. Het kan zijn dat wij die beslissing maken. Als wij denken dat dit beter is voor uw hond of voor de veiligheid/gezondheid van de andere aanwezige honden, kunnen wij dit tijdens zijn verblijf beslissen.

Apart plaatsen kost € 3,- extra per dag. Hier dient u rekening mee te houden.

Indien u wilt dat we contact met uw opnemen als hij apart geplaatst wordt gelieve dit dan aan te geven bij het brengen.

Helaas hebben wij niet altijd plaats in de drukkere periodes (vakanties, speciale weekenden) voor honden die apart geplaatst moeten worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. 

Dierenarts

Mocht het nodig zijn om met uw hond de dierenarts te bezoeken dan zullen we eerst contact met u, de eigen dierenarts of een eventueel door u aangewezen contactpersoon opnemen om dit te bespreken. Mocht het een spoedgeval zijn en/of wij kunnen u niet bereiken, dan gaan we direct naar de dierenarts. Als uw eigen dierenarts buiten een straal van 10 km woont, dan gaan we naar onze vaste dierenarts (dierenkliniek ’t Spoor in Oisterwijk).

Wij maken u er op attent dat de kosten van de dierenarts voor uw rekening zijn.

Wasbeurt

Als uw hond 5 dagen of langer bij ons verblijft wordt hij gratis gewassen. Extra’s zoals borstelen, nagels knippen of trimmen zijn mogelijk. Deze extra service brengt extra kosten met zich mee.

De tarieven voor wassen bij verblijf korter dan 5 dagen zijn:

  • kortharige kleine honden: € 10,-
  • langharige kleine honden: €15,-
  • kortharige grote honden: €20,-
  • langharige grote honden: € 25,–

Vergeet niet vooraf hiervoor een afspraak met ons te maken.

Senior honden

Senior honden zijn bij ons ook van harte welkom. We moeten u er echter wel op wijzen dat het brengen van een oudere hond meer risico met zich meebrengt. Oudere honden hebben vaak meer moeite om te schakelen van omgeving en routine. Dit kan ervoor zorgen dat de weerstand lager wordt als ze hier verblijven. Bij oudere honden met gebreken hanteren we dan de regel dat ze apart geplaatst worden voor betere controle. We vragen altijd naar een tweede contactpersoon. Indien de hond het niet aankan om het afgesproken verblijf bij ons vol te maken, dan nemen we contact met u of uw contactpersoon op om vroegtijdig ophalen te bespreken.

Medicatie

Het toedienen van medicatie is bij ons mogelijk. U dient de medicatie zelf aan te leveren en hiervan voldoende mee te brengen. Sommige medicatie kan voor een verminderde weerstand zorgen. Hier dient u rekening mee te houden als u uw hond in een pension plaatst met gebruik van medicatie.

Contactmomenten/Facebook

Tijdens uw vakantie mag u contact met ons verblijf opnemen om te vragen hoe het met uw hond gaat. Dit is mogelijk via Whatsapp, sms of facebook Messenger. Bellen is niet mogelijk daar we vaak bezig zijn met de verzorging van de honden.

U mag 1 á 2 keer contact opnemen om te vragen hoe het met uw hond gaat. Gezien de tijd die we in de verzorging steken van uw hond hebben we niet de mogelijkheid om u dagelijks op de hoogte te houden. Er worden foto’s en filmpjes geplaatst op onze facebook pagina. Hier gaat echter veel tijd inzitten en verzoekjes van foto’s zijn daarom niet mogelijk.

Wij wensen uw hond een heel prettig verblijf!

 

Burgers Hondenpension

Molenakkerstraat 2
5066 PV Moergestel

Telefoon: 06-29786576

E-mail: info@burgershondenpension.nl

Haal en brengtijden

Ma t/m Za11:00 - 12:00
19:00 - 20:00
Zondag19:00 - 19:30
Contact opnemen

Reserveren

Balto’s Buddies Hondenschool

Trainingen, (her)opvoedcursussen en gedragsadvies

Elena Brown
06 21621306 | baltosbuddies@gmail.com www.baltosbuddies.nl


Lees meer

Trimsalon Roijal

Vakkundig trimmen, knippen en wassen

Maaike van Roij
06 27197613 | trimsalonroijal@hotmail.com www.trimsalonroijal.nl


Lees meer