Contact

Reservering plaatsen

Wij werken met reserveringssysteem Kennelcare. Bent u een nieuwe klant? Gelieve een account aan te maken op Kennelcare. Graag weten we zoveel mogelijk van uw hond, en willen we u vragen zoveel mogelijk informatie in te vullen, waaronder ras, chipnummer, geboortedatum, geslacht en evt. castratie/sterilisatie en bijzonderheden met gedrag, eten en gezondheid.

Heeft u al een account, dan kan u via de bovenstaande link inloggen en de reservering doorgeven.

Wilt u graag een trimbeurt voor uw hond tijdens zijn verblijf? Neem dan contact op met onze trimster Maaike van Roij van Trimsalon Roijal: 06-27197613

Let op: het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren.

Dagopvang (haal en brengservice)

Omdat onze dagopvang een zelf service betreft moet u van te voren langskomen voor een snuffelafspraak zodat u kan zien hoe dit in zijn werk gaat anders kan u alleen gebruik maken van onze reguliere haal en brengtijden.

Wijzigingen of annuleringen

Wilt u graag een reservering wijzigen dan kan u dit zelf aangeven bij uw reservering in Kennelcare. Annuleringen kan u doorgeven via info@burgershondenpension.nl. Graag willen er u op wijzen dat annuleren kosten met zich mee kan brengen. Meer informatie hierover kan u vinden in de algemene voorwaarden.

Telefonisch contact

Door aandacht voor hond en klant zijn wij helaas niet altijd goed bereikbaar per telefoon. Bij geen gehoor kunt u een Whatsapp bericht of sms achterlaten, eventueel met een terugbelverzoek, waarbij het fijn is als u uw naam en de naam van de hond vermeldt. Meermaals per dag bekijken we de berichten en proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

Let op: na 20:00 zijn we gesloten en is telefonisch contact niet meer mogelijk

Telefoon: 06-29 78 65 76
E-mail: info@burgershondenpension.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

 

Burgers Hondenpension

Molenakkerstraat 2
5066 PV Moergestel

Telefoon: 06-29786576

E-mail: info@burgershondenpension.nl

Haal en brengtijden

Ma t/m Za11:00 - 12:00
19:00 - 20:00
Zondag19:00 - 20:00
Contact opnemen

Reserveren

Nog reserveren voor Oud & Nieuw? Het begint al aardig vol te lopen, mail of stuur een bericht voor beschikbaarheid en reserveren.

Trimsalon Roijal

Vakkundig trimmen, knippen en wassen

Maaike van Roij
06 27197613 | trimsalonroijal@hotmail.com www.trimsalonroijal.nl


Lees meer